|
Stanislav Chudík

Niké Winter Cup už tradične v Korni

Niké Winter Cup

Aj tento rok sa fanúšikovia malého futbalu môžu už tradične tešiť na Niké Winter Cup, ktorý je vrcholom zimnej klubovej sezóny. Kvalitne obsadený turnaj je zárukou tých najlepších zápasov malého futbalu.

Niké Winter Cup 2024 sa uskutoční v sobotu 10. februára. Dejiskom šiesteho ročníka tohto už tradičného podujatia bude multifunkčný športový areál v Korni na Kysuciach.

Víťazstvo na Niké Winter Cupe bude obhajovať TO-DAY Hydrokres Prešov, ktorý bude aj tento rok patrí medzi favoritom na tomto podujatí. V roku 2023 obsadili druhé miesto hráči bratislavského FC BPN. Bronzové medaily si vybojoval taktiež bratislavský zástupca - Papalalulu.


Fanúšikovia aj hráči malého futbalu sa môžu tešiť na vrchol zimnej klubovej sezóny. Podujatia sa totižto zúčastní to najlepšie, čo klubová scéna malého futbalu na Slovensku ponúka. Niké Winter Cup bude hostiť 24 najlepších tímov malého futbalu z celého Slovenska. To je zárukou, že sa naozaj máme na čo tešiť.

Víťaz na EMF Champions League

Víťazný tím Niké Winter Cup-u sa okrem úspechu na domácej scéne, zisku trofeje a cenných medailí môže tešiť na miestenku na EMF Champions League. Toto významné podujatie je určené pre tie najlepšie tímy malého futbalu z celej Európy. Ocenené budú na Niké Winter Cup-e aj individuálne výkony hráčov v podobe najlepšieho strelca, hráča a brankára turnaja.

Aftermovie z Niké Winter Cupu 2023





submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. PAP Papalalulu BA 5 12:4 11
2. RIS Rising Pros. 5 11:8 10
3. 7ED 7edma Patriot 5 10:8 10
4. BAM Bambariaci 5 8:5 7
5. XAN Xanto team ZV 5 9:10 4
6. TCN TC Nitra 5 0:15 0

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. 7ED Daniel Dojčinovič 3 Gólov
2. 7ED Adam Vrábel 3 Gólov
3. PAP Juraj Stašiak 2 Gólov
4. RIS Vladimír Beliš 2 Gólov
5. PAP Emil Haladej 2 Gólov
6. RIS Jakub Špišák 2 Gólov
7. BAM Tomáš Kucej 2 Gólov