|
Redakcia

Ako vyzerá power ranking redakcie pred Niké Winter Cupom 2024?

SLO

Niké Winter Cup 2024 v Korni bude určite aj tento rok vrcholom klubovej scény malého futbalu na Slovensku počas zimy. Už tradične pred našimi podujatiami sme si pre vás pripravili power ranking, ktorý skladala 5členná nezávislá komisia. Ktorým tímom sa podarí naplniť očakávania a kto naopak sklame? Čítajte už tradične s nadhľadom. :)


PoradieTímNiečo viac
1.Atletico Trnava F.C.Zaslúžený víťaz Niké TOP Liga Winter Cupu, kde sa hráči bavili hrou. Ukázali nám, že sa neboja ani v zápasoch s kvalitnými súpermi. Viacerí budú mať ambíciu ukázať sa novému reprezentačnému trénerovi a prihlásiť sa opäť o svoje miesto v nároďáku.
2.TIKI TAKA BratislavaTIKI TAKA zhorela tento rok na Niké TOP Liga Winter Cupe ako fakľa. Podarí sa im povstať z popola a vrátiť sa na najvyššie pozície? My vám veríme.
3.TO-DAY Hydrokres PrešovHistoricky najúspešnejší tím Niké Winter Cupu a víťaz posledných dvoch edícií. Nechávame im priestor na to, aby nás príjemne prekvapili lepším umiestnením ako tretím miestom.
4.Papalalulu BratislavaUž legendárny bratislavský tím, ktorý bude určite v najbližšom období čakať generačná výmena. Hráči však odmietajú stárnuť a mladíci na nich stále nestačia.
5.Težebé SenecNepoznáte tento tím? Dáme vám nápovedu. Pod akým názvom nastupuje aktuálny majster SR v domácej Seneckej minilige? Myslím, že druhú nápovedu už potrebovať nebudete.
6.Golden Boys TrnavaMinulý rok im postup do vyraďovacej časti ušiel v posledných sekundách skupinovej fázy. Avšak v poslednom trnavskom finále ukázali, že závery zápasov vylepšili a niečo podobné určite nedopustia.
7.FC BPN BratislavaFinalista z minuloročnej edície. Vo finále prehrali najtesnejším rozdielom 1:0. Chalani cítia, že nechali na tomto turnaji nedokončenú prácu. Sú taktiež víťazom prvej edície Winter Cupu - určite budú chcieť z tohto (momentálne) bodu spraviť úsečku.
8.Vakatanka KošiceKošičanom to minulý rok na zimnom pohári nevyšlo, keď obsadili až 21. miesto. Liga v Košiciach však tento rok prešla na systém 5+1 a premiérovú sezónu dokázali opanovať. Prenesú si pohodu aj na Kysuce?
9.Engerau Boys BratislavaTohtoročný víťaz kategórie B v zimnom pohári Niké TOP Ligy a taktiež BLMFky. Minulý rok z toho bolo na Niké Winter Cupe štvrté miesto. Veľa bude záležať od toho, ako dopadne žreb.
10.Túlavé Citróny NitraCitróny sa prezentovali na topligovom Winter Cupe kvalitnou hrou. Stopku im vystavil až Western Camp v osemfinále. Nadviažu na dobré výsledky Pivkárov z Nitry, ktorí získali na zimnom pohári už 2 medailové umiestnenia?
11.Bambariaci MartinVíťaz poslednej sezóny v Martine. Minulý rok im v poslednej sekudne vystrelil postup do play-off Tomáš Kucej. Teraz si od nich sľubujeme najmä pevnú defenzívu. V ich bránke by mala byť reprezentačná jednotka Erik Feriančik. Podržal si formu z Majstrovstiev sveta?
12.AFT Wolves BratislavaJeden z najaktívnejších tímov na zimnom prestupovom poli. Odber na ich instagramovom profile si zaklikol už aj Fabrizio Romano. Naviac s novým partnerom v podobe sieti posilovní určite nebudú ťahať v osobných súbojoch za kratší koniec.
13.7edma Patrioti KaniankaBill Belichick skončil nedávno na lavičke (tých menej známych) patriotov z New England. Niečo sme zachytili, že by mal viesť na turnaji Patriotov z Kanianky. Čo je viac? 8 prsteňov za výhru NFL alebo výhra na Niké Winter Cupe? Za nás jasná odpoveď.
14.Rising Prospects KošiceNa turnaji bude aj nový repre tréner Peter Barnišin. Na tlačovej konferencii sme počuli, že chce omladiť káder. Koho by mal sledovať viac ako vychádzajúce prospekty? 
15.MiBa Bianconeri Banská BystricaBronzový tím z posledných Niké MSR. Dokonca si vyskúšali medzinárodnú konfrontáciu na EMF Eurocupe v bulharskom Sunny Beach. Postup zo skupiny by bol pre nich určite nadplán.
16.TC NitraTento tím sme mali možnosť vidieť na topligovom Winter Cupe v Bratislave. Vypadli až vo štvrťinále po najtesnejšej prehre s Papalalulu 1:0. Podľa priebehu zápasu na videu boli bratislavčanom minimálne vyrovnaným súperom. TC Nitra môže byť čiernym koňom turnaja.
17.ZEL MartinJeden z najtradičnejších tímov na Slovensku. Na posledných MSR vypadli až po penaltách so súčasným majstrom Bancom Casinom. Počuli sme, že chlapci z Real Coholics Bratislava doteraz chovajú kanárika, ktorého dostali v 16finále.
18.Jafa Team PrešovVeľké prekvapenie prešovského zimného pohára. Skupinu zvládli s plným počtom bodov. 2 výhry v štvrťfinále a semifinále a následne až tesná prehra vo finále. Poznáme ich bojový pokrik. Jaffa Kree!!! 
19.FC Dart PiešťanyŠípkarská sezóna je v plnom prúde - to by malo chalanom z Piešťan určite vyhovavať. Na súpiske vraj počítajú aj s Lukeom Littlerom. Pôjde mu to na umelom trávniku podobne dobre?
20.LA Kings ZvolenV tíme s Gáboríkom, Pálffym, Višňovským a Handzušom budú určite kvalitným tímom. Veríme, že si však nezabudnú zobrať turfy namiesto korčúľ. Niekto ale prosím povedzte Budajovi, že nemôže chytať v betónoch, s vyrážačkou a lapačkou.
21Slohajagico ZvolenMinulý rok si všetci hráči, fanúšikovia a organizátori lámali jazyky s tímom Nuršišliš Prešov. Myslím, že toto bude ešte náročnejšie.
22.Gardenbar Team PrešovSezóna vysedávania v záhradách je ešte veľmi vzdialená. Admin je však veľkým fanúšikom záhradkárčenia - takže majú o 1 fanúšika viac.
23.FC Santos GalantaMaterský klub Neymara. Navyše keď sa brazílčania dozvedeli o tom, že sa aj tento rok uskutoční EMF Nations Games v Galante neváhali a presunuli svoje pôsobisko z brazískeho Sao Paula do toho slovenského.
24.XANTO Team ZvolenJe len málo slov v slovenskom pravopise začínajúcich na X. Pre fanúšikov hry meno, mesto, zviera, vec - určite veľká pomôcka, keď do svojho slovníka zaradia toto slovíčko. Pri ktorej kategórii ho však použiť nám poradia až hráči na turnaji.

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. PAP Papalalulu BA 5 12:4 11
2. RIS Rising Pros. 5 11:8 10
3. 7ED 7edma Patriot 5 10:8 10
4. BAM Bambariaci 5 8:5 7
5. XAN Xanto team ZV 5 9:10 4
6. TCN TC Nitra 5 0:15 0

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. 7ED Daniel Dojčinovič 3 Gólov
2. 7ED Adam Vrábel 3 Gólov
3. RIS Vladimír Beliš 2 Gólov
4. PAP Emil Haladej 2 Gólov
5. RIS Jakub Špišák 2 Gólov
6. BAM Tomáš Kucej 2 Gólov
7. PAP Juraj Kovašich 2 Gólov